Видяхте разликите между ГЕРБ и всички останали. Това каза лидерът на

...
Видяхте разликите между ГЕРБ и всички останали. Това каза лидерът на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали е окей. Фалшифицират всичко

Видяхте разликите сред ГЕРБ и всички останали. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той през днешния ден е на посещаване в село Рупите.

" Това, което ви оставих - тунелът и мостът, новото е единствено дупки ", изясни той.

" Вие ме стартирате с тази полша дума " сглобка ". Нека стартираме с нещо празнично ", отговори на политически въпрос Борисов. 

" С цялото ми почитание, добре, че не стана Денков министър на образованието, тъй като представяте ли си един учен да насърчава своите младежи ", изясни той. " Мога да ги нарека с всевъзможни прилагателни, само че ще употребявам най-мекия - хора, говорещи лъжи ". 

" Всеки документ се пращаше на Лена да ревизира, дали е окей. Никога с тези хора не можеш да приказваш с един човек, те почват да се питат един различен. Чакаш ден и половина, с цел да мине всичкото. 

И внезапно вместо да кажат, че ГЕРБ са създали нещо положително, те почват да приказват нелепости. Те фалшифицират документи, фалшифицират всичко ", сподели още Борисов.

" Аз няма да договарям с тези хора повече. Ние можем да управляваме с всеки, който има правила ", добави водачът на ГЕРБ.

Очаквайте детайлности. 

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР